Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΡΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΩΤΙΑ...!


Η Ελλάδα και οι Έλληνες έχουν ένα απίστευτο ταλέντο να είναι πρώτοι στα χειρότερα!!Σε κάθε έρευνα που γίνεται οι Έλληνες κατέχουν την πρωτιά ανάμεσα σε πάρα πολλεσ χώρες και ανταγωνίζονται με τις υποανάπτυκτες για το τρόπαιο της απαραδεκτιάς!!Δεν θα πω σε ποια βγαίνουμε πρώτοι γιατί θα μου πάρει μέρες...αλλά θα αναφερθώ στην συγκεκριμένη πρωτιά του να είμαστε οι χειρότροι οδηγοί ΕVER στον κόσμο,μαζί με τους Ιταλούς,τουσ Νιγηριανούς και τους Ινδούς!!(καλά ίσως να είμαι υπερβολική,ίσωσ πάλι και όχι τόσο...)
Πριν κάτι βδομάδες ξεφυλλίζοντας την εφημερίδα το μάτι μου έπεσε σένα άρθρο για τον θάνατο του Ιαν Χίμπελ,γνωστός σε όλο τον κόσμο ως ο Βρετανός ''Μάρκο Πόλο''.Γιατί από το 1963 ταξίδευε με το ποδήλατο του,διανύοντας 250.000μιλια δηλαδή 6000μίλια κάθε χρόνο!!!και όλα αυτά με το ποδήλατο!!!Είχε επισκεφθεί κάθε ήπειρο και τα πιο απομακρθσμένα μέρη στη γη,και παρόλο τους κινδύνους που είχε να αντιμετωπίσει πάντα τα κατάφερνε!Είχε γίνει σύμβολο της περιπέτειας και της θέλησης και 40 χρόνια καβαλούσε το ποδηλατο του μέχρι που τον παρέσυρε αυτοκίνητο τον Αύγουστο που μασ πέρασε και ξεψύχησε στην άσφαλτο...ενώ ο οδηγός δεν σταμάτησε μετά το χτύπημα.Όλα αυτά έγιναν στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας λίγο έξω από την Αθήνα!!!!!!!!Ο ασυνείδητος οδηγός?εννοείται ένας κλασικός Έλληνας οδηγός,χωρίς καμία συνείδηση και αίσθηση ότι μπορεί να προκαλέσει ατύχημα!!Χωρίς να ενδιαφέρεται ότι έτσι που οδηγεί είναι κίνδυνος για τον άλλο,ότι έτσι που παρκάρει εμποδίζει τον άλλο...χωρίς κανένα σεβασμό προσ τον άλλο!!!και όταν χτυπήσουμε και καποιον τον παρατάμε στην μέση του δρόμου...
Να σημειώσω πως ο ασυνείδητος οδηγός έκανε κόντρες με έναν άλλον εξίσου ασυνείδητο γιατί αυτή η χώρα κατέχει και την πρωτιά στους ''ΜΑΓΚΕΣ''....!!!Οταν το έμαθα ντράπηκα πραγματικά για την χώρα μου και τους ΄πολίτες της γιατί η είδηση πέρασε σφήνα απο τα ΜΜΕ(αν ήταν η Μπεζεντάκου όμως...)και γιατί ένας άνθρωπος τόσο αξιόλογος έφυγε χωρίς λόγο τόσο άδικα...

5 σχόλια:

the monkeys είπε...

Kala monkey1 kai pou na sou steilw mail sxetika me thn A8hnwn-Lamias! Posa ma posa atuxhmata. Ti na poume oi odhgoi mas einai aparadextoi an kai se kapoies alles xwres den nomizw na einai kalutera ta pragmata, apla an xtuphsei kapoios kapoion tous afhnei kai ena shmeiwma gia apozhmeiwsh. Afou na fantasteis den gnwrizoun oti sth diavash paizwn einai upoxrewmenoi na stamatane aneksarthta mme to ti deixnei to fanari, oute sth sxolh odhgwn den tous to ma8ainoun.
monkey2.

γυάλινο δάκρυ είπε...

Αυτό δεν το είχα ακούσει. Πραγματικά ντροπή για τη χώρα. Για τους Έλληνες οδηγούς είχα κάνει το καλοκαίρι ποστ, όπου κάποιοι με κατηγόρησαν επειδή έβριζα πολύ, αλλά πραγματικά μου βγαινε αυθόρμητα και μου βγαίνει κάθε φορά όταν σκέφτομαι ή βλέπω τέτοιους οδηγούς που ανά πάσα στιγμή μπορούν να σκοτώσουν κάποιον και μετά να μην τρέχει τίποτα.
Στο εξωτερικό σταματουν στις διαβάσεις και σέβονται τους Κ.Ο.Κ. Εδώ η οδήγηση θεωρείται από τους περισσότερους μαγκιά και όχι μέσο εξυπηρέτησης.
Και ξέρουν μόνο να γκρινιάζουν για τα πρόστιμα που πρέπει να πληρώσουν αν παρανομήσουν αντί να κοιτάξουν να μην παρανομήσουν για να μη χρειαστεί να πληρώσουν.

seniorita είπε...

κάτι ξέρω εγώ δηλαδή που δεν πηγαίνω να μάθω οδήγηση..
καλά εδώ στην Ελλάδα πρώτοι να είμαστε σε κάτι και δεν πάει να είναι και η χειρότερη ξεφτίλα!

Unknown είπε...

aisxos,aisxos...drepomai eimaste oi pleon asuneiditoi....
krima ton an9rwpo,epitelus posa kila malakias kai gaidurias kuvalaei o ellinas...peite m..

Anyparktos είπε...

broavo s p to anertises..kai gw to eixa akousei alla dn to vriska pou8ena gia na dw leptomereiew..ntropi mas alla etsi einai o ellinas,o mitsaras,xestike,arkei na paei sto dromo toy ..ti na pw..