Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

ΑΡΕΣ ΣΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ....


Σάρα Πέιλιν.Γνωστή σε όλους πια ως υποψήφια αντιπρόεδρος των ΗΠΑ με το κόμμα των Ρεπουμπλικανών,δίπλα στον Τζον ΜακΚειν.Ένα πρόσωπο το οποίο από την μία βάλεται με τα χειρότερα σχόλια και από την άλλη χειροκροτείται και θαυμάζεται(έλεοοοςς,θα έπρεπε να πετροβολείται η η φωτογραφία της να βρίσκεται δίπλα από την λέξη καταστροφή η δημόσιος κίνδυνος).


Ετών 44,πρώην κυβερνήτης της Αλάσκας,μέλος της εκκλησίας των Πεντηκοστιανών(θεωρεί τους αλλόθρησκους δαιμονικά όργανα-πράγμα που σημαίνει πολέμους εναντίον τους),''σωστή οικογενειάρχης''(αν και ακούγονται πολλά),υπέρ της οπλοκατοχής(λεσ και τα μακελειά στα πανεπιστημία δεν έγιναν ποτέ)και της εκμετάλευσης της Αλάσκας για την εξόρυξη πετρελαίου,(κάτι το οποίο θα σημαίνει ολική καταστροφή του φυσικού πλούτου)κατά των εκτρόσεων(ακόμα και από βιασμό η σοβαρή ασθένεια),των ομοφυλόφιλων και των σεξουαλικών σχέσεων εκτός γάμου,λάτρης των όπλων και του κυνηγιού.


Έχει δηλώσει πως αγαπά την Αλάσκα(αλλά σκοτώνει τα ζώα της),ότι θα πρέπει να βγει η πολική αρκούδα από την λίστα των απειλούμενων ζώων!!,ενώ έχει πετάξει ένα ίσως στο ενδεχόμενο η Αμερική να πολεμήσει με την Ρωσία.


Πολιτικά είναι άπειρη με μόνο ένα χρόνο θητείας ως κυβερνήτης τησ Αλάσκας και καμία συνάντηση με πολιτικά πρόσωπα άλλων χωρών.Αλλά και χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις στην πολιτική,την οικονομία κτλπ.Επιπλέον δεν έχει ταξιδέψει εκτός Αμερικής.

Κι όμως!!,η Σάρα Πέιλιν έδωσε ώθηση στο κόμμα των Ρεπουμπλικανών!!Ναι υπάρχουν άνθρωποι και μάλιστα πολλοί που την θεωρούν κατάλληλη για αντιπρόεδρο και που την θαυμάζουν κιόλας(ιδιαίτερα οι λευκές γυναίκες της μεσαίας τάξης)!!!!Τι να πει κάνεις όταν υπάρχουν κάποιοι που δίνουν την διακυβέρνηση της χώρας τους(η οποία καθορίζει και τις παγκόσμιες εξελίξεις)στην προσωποποίηση της οπισθοδρομικότητας,του συντηριτισμού,της απειρίας,της κατάχρησης εξουσίας,του φανατισμού,του ρατσισμού,του πατώ επι πτωμάτων για να πετύχω το δικό μου κτλπ.

Είναι σαν τις θεούσες που το παίζουν καλές και με ήθος και πίστη,που εχουν την οικογένεια και την θρησκεία πάνω από όλα...που νομίζουν ότι ξέρουν...άλλα και που είναι αδίστακτες για την πραγματοποίηση του στόχου τους,που κρύβονται πίσω από την εικόνα που προβάλλουν στην κοινωνία η οποία είναι το παν.Η κλασική νοικοκυρά που της δώσαν εξουσία και τώρα αδε να σωθείς!

Απίστευτο και όμως αληθινό!Υπάρχει και χειρότερο από τον Μπους και οι Αμερικανοί έψαξαν και το βρήκαν στο πρόσωπο της Σάρας Πέιλιν και ορισμένοι είναι έτοιμοι να το ψηφίσουν.Η Αμερική έχει αποδείξει πως από την χώρα των υπέρμετρων ελευθεριών,έχει γίνει η χώρα της οπισθοδρομικότητας,του ρατσισμού και του συντηριτισμού!

Ο Νοέμβριος θα δείξει που μπορεί να φτάσει η βλακεία(μην πω χειρότρο)των Αμερικανών και για το αν θα πρέπει να μετοικίσουμε στον Αρη μια για πάντα(και εννοείται θα επιβεβαιώσει το εξής:Αμερικη δεν είναι ούτε το Χόλιγουντ ούτε και η Νέα Υόρκη!!!)

**Εγώ δεν θα ψήφιζα ποτέ καποια που φωτογραφίζεται με καμάρι στον καναπέ της δίπλα σε μια σφαγμένη αρκούδα....(μακρια απο μας,μακρια απο μας)

4 σχόλια:

Anyparktos είπε...

τι λετε ρε monkeys μπροστα σε αυτη οι βουλευτες του ΛΑΟΣ φαινονται αριστεριστες.. αλλα οι αμερικανοι ειναι τοσο ηλιθιοι που θα τη ψηφισουν..τοτε ειναι αξιοι της μοιρας τους..εμεις τι φταιμε??

Unknown είπε...

dikio exete..i sara einai noumero 1 e9nikistria paliofasistw...
sumfwnw me tn anyparkto brosta s autin i vouleutes tu laos,moiazun aristeristes...
tlk autos o amerikanikos laos,dn prokeitai pote n valei myalo...k n wrimasei 9a tn gamane k autos 9a 9elei ki allo..meta apo kotzam bush jr,adexete k sara?..ileos r mages..
malista akusa oti etoimazei i sara ratsistiki epi9esi stn obama...

the monkeys είπε...

anyparkte@:kalooo...odws auth dn einai kan dexia...auth einai pros Xitler meria.
mano@:malon apo ta pl macdonalds exoun kaei ola ta egefalika kuttara tous...dn exhgountai alliws tetoies epiloges...

seniorita είπε...

φτου φτου...όποτε τη βλέπω φτύνω τον κόρφο μου!