Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ???


Σήμερα έχω τρομερή διάθεση για κριτική,βασικά για λίγο χώσιμο,που χρειάζεται βέβαια.

Έχουμε δεί λογιών και λογιών απαράδεκτες εκπομπές στην τηλεόραση.Το τι έχουνε δεί τα ματάκια μας δεν περιγράφεται και το τι έχουνε ακούσει τα αυτάκια μας επίσης.Και εκεί είναι που απορείς πως έχουμε αντέξει και δεν έχουμε πέσει από κανένα τέταρτο όροφο!(καλά,κάποιοι το κάνανε)

Και πάνω που λέγαμε πως χειρότερα δεν γίνεται έρχεται να μας διαψεύσει περίτρανα για μια ακόμη φορά αυτό το ''κουτί''.Ο λόγος φυσικά για το εισαγώμενο(ευτυχώς γιατί θα ήταν βαρύ το βραβείο της ΄δημιουργίας του πιο απαράδεκτου παιχνιδιού!!)παιχνίδι η Στιγμή της Αλήθειας με παρουσιάστρια την γυναίκα του τζουτζούκου(ναι του Άδωνη καλε,τυχαίο που πήραν την μουσικό για να παρουσιάσει,όλη η δεξιά στην τηλεόραση)Σαυτό το παιχνίδι λοιπόν μπορείς να κερδίσεις λεφτά πολλά χωρίς κόπο,μόνο με ένα ναι η όχι.Σου κάνει κάποιες ερωτήσεις και με κάθε αληθή απάντηση κερδίζεις ένα όχι εκαταφρόνητο ποσό.Χωρίς να χρειάζεται γνώσεις,η τύχη η στρατιγική ή σωματική προσπάθεια απλά με ένα ναι ή όχι μπορείς να φύγεις με 200.000ευρό!!!Το μόνο που χρειάζεται είναι μηδέν αξιοπρέπειαπου τελικά πάρα πολλοί δεν έχουν...(το χαμε ψιλιαστεί βέβαια).

Γιατί οι ερωτήσεις είναι άθλιες...είναι κατινίστικες και χωρίς κανένα σεβασμό στην προσωπικότητα του άλλου,στα πιστεύω του,στο περιβάλλον του,στην ζωή του.Είναι τόσο απαράδεκτα αδιάκριτες,ανούσιες και προσβλητικές όσο δεν παίρνει.Στόχος είναι πως θα διαλύσει μια σχέση φιλική,ερωτική,συγγενική.Ο παίχτης ταπεινώνεται και ρεζιλέυεται ενώ το κοινό γιουχάρει,γελαέι και το περιβάλλον του παίχτη έχει μείνει και δεν ξέρει από που να φύγει.

Το χειρότερο όμως είναι ο ίδιος ο παίχτης.Πρώτον θα πρέπει να είσαι πολύ ηλίθιος και κενός για να πας σένα τέτοιο παιχνίδι,δεύτερον γιατί ρεζιλεύεται με κάθε ερώτηση και κάθεται και απαντάει για να κερδίσει χρήματα χωρίς να τον ενδιαφέρει αν καταστρέφει εκείνη τη στιγμή σχέσεις χρόνων και σχέσεις ζωής που δύσκολα ξαναποκτάς,χωρίς να νοιάζεται αν ρεζιλεύει τους δικούς του ανθρώπους μπροστά σε όλους(όχι ότι και οι δικοί του άνθρωποι είναι σοβαρά άτομα αφού και αυτοί πήγαν εκεί για τα χρήματα ενώ standard τον προέτρεψαν κιολας).

Για χρήματα πολλά η λίγα δεν έχει σημασία το θέμα είναι ότι κάθεται και χαζογελάει ενώ την ίδια ώρα πληγώνει τους ανθρώπουσ του και τους κάνει ρεζίλι.Και οκ δεν σε νοιάζει για τους άλλους(κλασικά όλοι παρτάκηδες)αλλά ούτε ο εαυτό σου???ούτε το ονομά σου,η αξιοπρέπεια,η προσωπική ζωή σου κάτι δεν έχεις ακούστα???Μπροστα στα χρήματα ξεχνάμε τα πάντα!ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ!γιατί τελικά σχεδόν όλα αγοράζονται και πουλιούνται σαυτό τον κόσμο.Μπροστά στα χρήματα τυφλώνονται δεν βλέπουν καμία αξία.

Κ εκεί που πίστευεις ότι η πιο άθλια κατηγορία είναι αυτή των παρτάκηδων(με τεράστιο φάσμα,έχουμε πήξει πια!)ανακαλύπτεις και μία άλλη ακόμα χειρότερη αυτή των δεν έχω ούτε ίχνος αξιοπρέπειας και αυτοεκτίμησης...αυτή του κάνω τα πάντα για τα χρήματα(υπήρχε πάντα αλλά κοίτα ν δεις που εξελίσεται)

Σαυτό το τραγικό παιχνίδι βλέπεις να χάνεται κάθε αξία των συναισθημάτων και το νόημα των λέξεων.Ένας παίχτης δηλώνει ότι έχει απατήσει την φίλη του μπροστά σόλο τον κόσμο,στους γονείς της κτλπ και γυρίζει και της το το λέει εκείνη την ώρα και όταν του λέει η παρουσιάστρια οφείλεις κάτι?γυρίζει και λέει ένα συγνώμη(δεν έχω ξανακούσει πιο ψεύτικο συγνώμη,λεσ και το έλεγε σεναν άνθρωπο άγνωστο που απλά σκούντηξε ενώ πέρναγε στον δρόμο!!!!!!και μιλάμε για την κοπέλα του!!!αυτή που 3χρόνια ήταν μαζί!!!Δηλαδή τόση ψευτιά??Τόση ανεντιμότητα και ανηθικότητα???Ρε μ@#$α ούτε τσίπα πάνω σου??)

Δν έχω δεί ποτέ μου ούτε μια εκπομπή αυτού του παιχνιδιού και ούτε πρόκειται...όσα έμαθα από το μεσημεριανό ζαπινγ και μπήκα έπειτα στο Ιντερνετ για να γράψω το ποστ.Θεωρώ ότι δεν υπάρχει χειρότερη γελοιότητα από αυτήν.Δν μπορώ να βλέπω τέτοια άτομα.Ίσως δεν θέλω να ξέρω ότι υπάρχουν τέτοια άτομα.Ισως προτιμώ να ζω στο δικό μου κόσμο και να θέλω να πιστεύω ότι όλοι πιστεύουν τα ίδια με εμένα.Οτι ρε φίλε για κανένα ποσό δεν προδίδεις τους φίλουσ σου,την οικογενεια σου,του συγγενείς σου και κυρίως τον εαυτό σου,τις αξίες σου,τα πιστεύω σου,την προσωπικότητα σου,την ελευθερία σου,την αξιοπρεπειά σου!!!Οτι δεν τους ξεφτιλίζεις όλους κι εσένα μαζί για ένα καινούργιο αυτοκίνητο η σπίτι(γιατί οκ πόσο να σου κρατήσουν τα λεφτά όταν δεν έχεις δουλεια???αποδεδειγμένα τα λεφτά που κερδίζονται έτσι σπαταλιούνται αμέσως,δεν σε σώζουν μια ζωή)Δεν τα πουλάς όλα για το κέρδος...

Δν καταστρέφεις σχέσεις ζωής,σχέσεις που με κόπο και ιδρώτα έχτισες,που άντεξαν μεσα στα χρόνια,που σε στήριξαν και θα συνέχιζαν,που σε αγαπάνε ανιδιοτελή,σχέσεις που πέρασες μαζί τους εμπειρίες ζωης,που μοιράστηκες συναισθήματα!!!ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΡΤΙΑ,ΓΙΑ ΣΚΑΤΟΛΕΦΤΑ!!!!ΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ!!!

7 σχόλια:

the monkeys είπε...

Χώστα ρε monkey1!! Καλά άσχετο, αλλά μου άρεσε ,μόλις τώρα έμαθα ότι η Apple δώρισε 100.000 δολάρια σε καμπάνια που προσπαθεί να εμποδίσει την απαγόρευση του gay γάμου στην Καλιφόρνια. Cool. Και εμείς παίζουμε το παιχνίδι της αλήθειας. Anyway εμένα έχει αρχίσει και με ανησυχεί η τάση της ακροδεξιάς να παίρνει διάφορες θέσεις στα ΜΜΕ. Τρομάζω η αλήθεια είναι!!! Νιώθω μία ανατριχίλα όταν βλέπω τη φάτσα του Καρατζαφέρη (γιατί είναι και πολύ γοητευτικός άντρας ;)). Εγώ να πω την αλήθεια είδα το στιγμιότυπο με αυτόν που την απατούσε, αλλά ενώ έπρεπε σαν θεατή να με πιάσει το κλάμα, προτίμησα να την κλείσω την τηλεόραση γιατί πραγματικά με έπιανε ύπνος. Είδα DVD :P. Πιστεύω όμως ότι έχουν αρχίσει σιγά σιγά και ξεφτίζουν τα ριάλιτι (ή ό,τι άλλο σκατά είναι). Ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει το ίδιο concept συνέχεια. Τέλος θα σχολιάσω την ηλίθια ατάκα της Τζουτζούκας που είπε "Θα προτιμούσα να γίνω καθαρίστρια, παρά να έπαιρνα μέρος στο παιχνίδι". ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΥΡΑ ΜΟΥ? Δηλαδή τι είναι οι καθαρίστριες? Σαν και εσένα που αν δεν είχες την εκπομπή θα καθόσουν σπιτάκι σου, δουλάρα στον Τζουτζούκο σου (για να βρίσκει και τις παντόφλες έτοιμες) και άντε στην καλύτερη να εξασκούσες την μουσική σου ιδιότητα. Αυτά! Αρκετό θάψιμο έριξα, πάω για ύπνο τώρα.
monkey2

Anyparktos είπε...

αυτο το παιχνιδι ειναιι φασιστιικο και ποιος αλλος μπορουσε να το παρουσιασει??αλλα δυστυχως η ελλειψη παιδειας των ελληνων τους ωθει να ξεφτιλιστουν για τα λεφτα..που βαδιζουμε κυριοι?/

seniorita είπε...

εγώ απλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να το προβάλλουν μεταμεσονύκτια ώρα και όχι μια ώρα που μπορούν να το βλέπουν μικρά παιδιά.
για τα υπόλοιπα ας κρίνει το ραδιοτηλεοπτικό.
αν είσαι συνειδητοποιημένος για το πόσο ρεζίλι μπορείς να γίνεις και παρόλα αυτά πηγαίνεις τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.

the monkeys είπε...

monkey2:exeis dikaio kiegw nmzw oti arxizoun n xeftizoun,vevaia dn xerw gia poio apotous duo logous gt ta varethikan??h gt suneidhtopoihsan ti skoypidia einai??(malon to prwto)
anyparktos:sigoura ftaiei h paideia,otan tha ftiaxoumemia swsth paideia tha ftiaxoume k pio swstous anthrwpous
seniorita:odws epilogh tou ka8enos an thelei n xeftilizetai,al pisteuw oti tetoies ekpompes oute metamesonuxtia dn tha eprepe n paizoun,ti ftaime emeis pou mkoimomaste arga??:))

lena_zip είπε...

Όλα καλά αυτά που λες κι εγώ συμφωνώ μαζί σου όσο δεν παίρνει. Αλλά θέτω ένα "μικρό" ερώτημα: πόσο ξεφτίλας πρέπει να είσαι για να πηγαίνεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι όταν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου; Αυτό σημαίνει ότι είσαι αποφασισμένος να τα διαλύσεις όλα για τα γ$#^μένα τα λεφτά. Δεν είναι λοιπόν θέμα του ότι θυσιάζεις σχέσεις ζωής για τα λεφτά, αλλά το ότι τα χρησιμοποιείς για να παρηγορήσεις το κακό που θα προκληθεί από το να πεις την αλήθεια.

Tyler Durden είπε...

μια απορία: πώς ξέρουν ότι θα απαντήσεις την αλήθεια; Πώς το ελέγχουν αυτό;

Κατα τα άλλα, ΄πέρα από μια ακόμα ελεεινή ξεφτίλα των ιδιωτικών ΜΜΕ, η συγκεκριμένη περίπτωση έχει να κάνει με πραγματική συντριβή της προσωπικότητας και των κοινωνικών δεσμών, μια και τα δυο στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό, όχι μόνο στην ειλικρίνεια, αλλά και στο ψέμα και την υποκρισία, σε μια λεπτή και αρμονική ισορροπία τους δηλαδή.

the monkeys είπε...

auth thn aporia thn exw ki egw...exoun anixneutes alh8eias (h kati tetoio)panw oi paiktes kai an nai mporei n einai 100%akriveis???