Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ...


Η καινούργια σεζόν ήρθε...δυστυχώς...και ξεκινήσαμε πολύ θετικά και όμορφα με εκπομπές τύπου Λαμπίρη, Χρουσαλά και Δρούζα. Η αιτία για την αναφορά σε αυτό το θέμα είναι καθαρά η ΑΠΟΓΝΩΣΗ και ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ του τηλεθεατή που δεν θέλει πλέον τα ίδια ευτράπελα με τη προηγούμενη σεζόν. Ευτυχώς να λέμε κιόλας, που τουλάχιστον για λίγες μερούλες δεν βιώνουμε και άλλες πολιτιστικού και όχι μόνο περιεχομένου εκπομπών όπως Τατιάνα (επώνυμο δεν θυμάμαι) και άλλων πολλών και που για μία ακόμη φορά άλλες τύπου "Κουτί της Πανδώρας" δηλώνουν το παρόν τους.

Ειδικότερα η εκπομπή της κυρίας Χρουσαλά δεν σχολιάζεται καν, αφού άτομα όπως Πρόδρομος και ο άλλος ο στυλίστας (ούτε και εδώ θυμάμαι όνομα) είναι...εμμ πώς να το πω ...απερίγραπτα (ναι αυτή είναι η σωστή λέξη)! ΄Οσο για Δρούζα είδα χθες ότι ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ να αντέξω...για 5 λεπτά ακόμη την υπόθεση της δολοφονίας του Σεργιανόπουλου (ή αλλιώς του Νίκου μας, όπως πολλάκις έχουμε ακούσει). Α μην ξεχάσω ότι θέλω φέτος να την παρακαλέσω να βάλει στο studio ταυτόχρονα παπάδες, emo και ομοφυλόφιλους να συζητάνε για τις νέες τάσεις της μόδας και κατά πόσο μας επηρεάζουν. Για το Λαμπιράκη πάλι ένα θα πω..μόλις τώρα έβαλα τυχαία να δω τι θέμα έχει και...μισό λεπτό...α μάλιστα το θέμα έχει τίτλο "Σαμπρίνα: Ζητάω 8.700Ε διατροφή για το παιδί μας " και να σημειώσω ότι πριν, που ναι το παραδέχομαι είχα βάλει να δω λίγο (καθότι γύρισα από μάθημα που έγραφα και είπα να πέσω στα βαριά) άκουσα διάλογο:

Κοινό: "Ένα θα σας πω...ποιόν βλέπαμε στη Μύκονο συνέχεια?!!"
Ξανθούλα του πάνελ: "Την Μενεγάκη????"
Γυναίκα Μικρούτσικου: "Τον Ρουβά???? Ε ο Ρουβάς δεν είναι???!!"
Κοινό: "Η Μενεγάκη!!!!"
Εδώ έπρεπε να είχαμε τυμπανοκρουσίες απλά μάλλον η εκπομπή δεν είναι καλά προετοιμασμένη.
Ξανθούλα του πάνελ: "Το είπα ή δεν το είπα!!!!!!!!!!!!"

Αχχχ και κάποια στιγμή το ένιωσα το τικ τακ στο κεφαλάκι μου...όπου δύο τινά, ή ήταν το IQ που έπεφτε ή το σήμα κινδύνου που λέει "Άλλαξε κανάλι, προλαβαίνεις το κακό!!!!". Σωζόμαστε μόνο από το Σκάι μπορώ να πω, όπου ιδιαίτερα μετά τη μία (δεν έχω ιδέα γιατί) βάζει ενδιαφέροντα θέματα. Πάντως το παραδέχομαι ότι δεν ενισχύω στην παρεμπόδιση των χαμηλά πνευματικών εκπομπών και σειρών, αφού αν θέλω να χαζέψω στην τηλεόραση θα δω ότι να είναι (βέβαια από τα χείριστα το καλύτερο), ίσως γιατί δεν υπάρχει και τίποτε καλό να δεις.
Υ.Γ. Η εικόνα είναι το διάγραμμα του IQ ανθρώπων σχετικά χαμηλής νοημοσύνης...Τι λέτε το έχουμε φτάσει ή το παλεύουμε ακόμη??

Δεν υπάρχουν σχόλια: