Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

EUROVISION



Τί να πρωτοδηλώσω για αυτό το πολιτιστικό μεγαλείο? Τα πολύωρα ρεπορτάζ των καταξιομένων δημοσιογράφων για το σχετικό θέμα, την εμφάνιση της Καλομοίρας σε όλες τις πιθανές εκπομπές που υπάρχουν και δεν υπάρχουν ή την πεποίθηση του Κωστέτσου, ότι η Madonna επέλεξε στο ρούχο που έχει στο video clip του τραγουδιού "4 minutes", να προσθέσει την καλλιτεχνική πινελιά του, που είχε δώσει πρώτα στο ρούχο της Τζούλιας Αλεξανδράτου (ουπς sorry αυτό είναι άσχετο...αλλά με τόσα που ακούμε τελευταία)!!


Ας παραμερίσουμε όλα τα υπόλοιπα και ας αφοσιωθούμε στην ατάκα "Τρίτη στο Βελιγράδι, πρώτη στις καρδιές μας"! Νομίζω ήταν η απάντηση σε όλα ή μήπως όχι... Πραγματικά αρχικά νόμιζα ότι περιέπαιζαν το γεγονός, αλλά καθώς φάνηκε έχει ήδη περάσει μία εβδομάδα και το σχολιάζουν ακόμη. ΈΛΕΟΣ. Ειδικότερα όταν έχουμε πολύ πιο σημαντικά ζητήματα όπως το euro2008( καθώς έχω και για αυτό το θέμα ένα βαθύτερο άγχος).



Όταν η Ελλάδα διανύει μία περίοδο όπου στο προσκήνιο είναι η ακρίβεια των βασικών αγαθών, οι κινήσεις για εφαρμογή του νόμου πλαισίου και οι καταλήψεις των σχολών από τους φοιτητές, ασχολούμαστε σε μεγάλο βαθμό με το αν ήταν η ώρα της Ρωσίας να νικήσει στη eurovision ή αν το πουκάμισο του Dima Bilan είναι ροζ ή άσπρο ( by the way είναι πολύ sexy). Τουλάχιστον να έκαναν σωστά και αυτή τη δουλειά να συμφωνήσω μαζί με τους δημοσιογράφους, αλλά τελικά ποτέ δεν έμαθα αν ο σκηνοθέτης έκανε αρκετά κοντινά στην Καλομοίρα μας ή αν έδειξε το άνοιγμα του βιβλίου εκεί που συμβολικά η καλλιτέχνιδα λέει I am not an open book.


Δυστυχώς πολύ φοβάμαι ότι το γεγονός θα αποσιωπηθεί, γιατί ταυτόχρονα έχει έρθει στο προσκήνιο και το μαλλιοτράβηγμα των διαγωνιζομένων στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και θα μείνω με την απορία. Τέλος πάντων δεν πειράζει, εγώ απλά θα κλείσω το θέμα με το γεγονός ότι η τηλεθέαση τη βραδιά του τελικού της eurovision έφτασε γύρω στο 90%, τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: