Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΒΛΑΠΤΕΙ (2)


Επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι(ουπς βρισιά μονκάκια ήθελα να πω!)αποφασίσαμε να παραθέσουμε την υπέρτατη λύση στο πρόβλημα της νέας κυβέρνησης-πως να κάνει πράξη την πράσινη ανάπτυξη!Οχι Γιωργάκη δεν θα πούμε τις κλασικές επιστημονικές προτάσεις για χρήση ανανεώσιμων πηγών,δημιουργία οικολογικών εργοστασίων κλπ.τρελοί είμαστε?αφού ζούμε στο Ουζμπεκιστάν(ουπς Ελλάδα ήθελα να πώ)!Αλλά μία ανώδυνη,φτηνή και εύκολη λύση η οποία θα ξεσηκώσει μόνο κύματα χαράς!ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΤΙΚΗΣ

Ο ναι γιατί η εξεταστική είναι άκρως αντιοικολογική!Δεν βλάπτει μόνο τους φοιτητές(βλέπε προηγούμενο ποστ) αλλά ολόκληρη την κοινωνία και το περιβάλλον!Κι όμως!και θα το αποδείξουμε επιστημονικά:
1.Την περίοδος της εξεταστικής όλοι οι φοιτητές αναγκαστικά κατεβαίνουν προς το κέντρο όπου βρίσκονται οι σχολές τους...αυτό σημαίνει κυκλοφοριακό κομφούζιο δηλαδή καυσαέριο!Τις κανονικές μέρες αυτό δεν ισχύει καθώς κανένας δεν πατά ως γνωστών!
2.Οι φοιτητές ξημεροβραδιάζονται(ναι λέμε τώρα)για να διαβάσουν...αυτό σημαίνει επιπλεόν φώτα...δηλαδή σπατάλη ενέργειας!Καμιά άλλη περίοδο δεν είναι οι φοιτητές σπίτι τους!
3.Στις εξετάσεις γίνεται τεράστια σπατάλη γραφικής ύλης μόνο και μόνο στο τέλος για να γράψουν οι φοιτητές ένα όνομα άντε και ένα μητρώο και στα καλύτερα καμιά μουτζούρα!..(για να μην μιλήσουμε για τα σκονάκια!)δηλαδή αποψίλωση δασών για ψίλου πήδημα!
4.Ασε την μελάνι που σπαταλιέται για σκονάκια και ζωγραφιές στην κόλλα...άσκοπη χρήση αντικολογικού πλαστικού!
5.Τα φωτοτυπικά επίσης δουλεύουν εντατικά για σμικρύνσεις σε σκονάκια άντε και για καμιά εργασία...σπατάλη ρεύματος δηλαδή!
6.Τέλος η βαρεμάρα του φοιτητή που πρέπει να διαβάσει αλλά κοιτάει ταβάνι είναι άκρως αντιοικολογική...πολύωρη χρήση pc και τηλεόρασης,φωταψίες γιατί τον πήρε ο ύπνος κλπ!
Γιαυτό εκ μέρους της πλειοψήφίας(η μειοψηφία δεν μας ενδιαφέρει)κατάργεισέ την την ρημάδα Γιώργο μας!
Έχουμε και σημαντικότερα πράγματα να κάνουμε...






8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπα... δεν πιάνει... καλή εξεταστική...βρε!

Saq είπε...

Περαστικά

the monkeys είπε...

ΑΧΑΑΧΑΑΧΑ ΛΙΩΝΩΩΩΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟY NEWTON ΑΧΑΑΧΑΑΧΑ. YOU'VE GOT TO FIGHT FOR YOUR 5 AXAAXA. ΠΩΠΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ..ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΠΕΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΓΕΛΙΑ ΑΧΑΑΧΑΧΑ :)
MONKEY_2

navarino-s είπε...

Kαταπληκτική και άκρως ....ρεαλιστική πρόταση! Εγώ πάντως -κρίνοντας από τα γραφτά σας μηδέ του σημερινού εξαιρουμένου- σας έχω ήδη χορηγήσει πτυχίο!

ΥΓ:Και αν είναι δύσκολες οι εξετάσει και οι μετακινήσεις για εσάς τα δεντρόβια, σκεφθείτε και εκείνο το έρημο το lagartaki που σέρνεται στους δρόμους!!!

Saq είπε...

MONKEY_2
Χαχαχα, το φαντάστηκα ότι θα σας αρέσει. Και εγώ όταν το άκουσα λύθηκα στα γέλια, και εκτός του ότι έχει μουσική από ωραίο τραγούδι έχει και στοίχο που τα σπάει!

the monkeys είπε...

οδοιπορος@:δεν πιάνει ε??γαμώτο πάω να διαβάσω πφφ...αχαχ ευχαριστώ!το ελπίζω!

newton@:καλά το βιντεάκι σου επιστημονάκο είναι όλα τα λεφτά πραγματικά!!!τι οι στίχοι τι η μουσική τι η εικόνα κάθε φορά που το ακούω λιώνς κι εγώ όπως το μονκάκι 2 και μας βλέπω να γκρεμοτσακιζόμαστε για τα καλά!:P
νομίζω ότι καθιερώ8ηκε ως το βιντεάκι της εξεταστικής!

the monkeys είπε...

monkey 2 ena exw na pw we ve got to fight for our 5!!!axaxaxaxa:P:P

the monkeys είπε...

ναβαρίνο μας!χαίρομαι που σου άρεσε το κείμενο...και οι προτάσεις έχουν κάποια βάση η αλή8εια είναι!αχαχα.αχχχ εγώ συνέχεια το λέω οτι μου έχεισ δώσει το πτυχίο αλλά η σχολή τίποτα!δεν πειράζει αφού μου το χεις δώσει εσύ τέλος!:P