Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Ναι λοιπόν έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε…ήρθε ο Καραμανλάκος στα πατρινά εδάφη για να επισημοποίησει (λίγο νωρίτερα βέβαια) το καρναβάλι. Η ατμόσφαιρα φανερά θριαμβευτική (τώρα για ποιο λόγο δεν ξέρω), σημαιάκια μπλε και γαλανόλευκα παντού έτοιμα να πουληθούν και φυσικά ωραίοτατα καπελάκια μπλε με μία δάδα ελπίδας στο μπροστινό μέρος (θα φορεθεί ιδιαίτερα στο επερχόμενο καλοκαίρι).

Τα άτομα βέβαια που παρευρίσκονταν στο όλο…event, ήταν ακόμη πιο γελοία. Παππούδες που μόνο με το πι δεν είχαν έρθει (μπορεί να υπήρχαν και αυτοί, δεν ξέρω είδα διάφορους να κουτσαίνουν :P ), οικογένειες που είχαν κάνει ομαδικό ντου με γονείς που έβαζαν σε 10χρονα παιδάκια σημαίες ελληνικές ή νεοδημοκρατικές στο χέρι (για να μην ξεχάσουμε και τις ρίζες μας) και φυσικά αυτά τα υπέροχα πλάσματα τα οποία λέγονται δαπιτάκια με σημαιούλες στο χεράκι και με τις όμορφες φωνούλες τους να λένε Ζήτω ο Καραμανλής. Μέχρι και φυλλάδια μοίραζαν στους περαστικούς (σου λέει περαστικός είναι, δικός μας είναι..ασχέτως αν είσαι πράγματι περαστικός). Α και να μην ξεχάσω και την άπειρη παρουσία αστυνομικών (που χαίρονταν με την ψυχή τους…αλήθεια σπάνια τους βλέπω να γελάνε) και φυσικά άπειρων ασφαλιτών.

Πάντως είναι πραγματικά αν όχι γελοίο, απλά κλοουνίστικο ανθρωπάκια να στηρίζουν πάλι και πάλι τις ελπίδες τους σε ένα τέτοιο κόμμα. Πραγμάτικα αν μπορούσε κάποιος να μου πει ένα σοβαρό λόγο για τον οποίο το κάνει, θα μπορούσα τουλάχιστον να κάνω πως καταλαβαίνω. Είναι αξιοθρήνητο να τους βλέπεις να χαίρονται επειδή ήρθε ο πολιτικός αρχηγός τους να τους προσφέρει απλόχερα ψέματα και αυτοί να θέλουν να τον αγκαλίασουν, να τον ασπαστούν και να ζητωκραυγάξουν για αυτόν.

Επίσης ένα άλλο μεγάλο θέμα που πρέπει να θιχτεί, είναι ότι για την τοποθέτηση των πόστερ με την φάτσα του Καραμανλή, των σημαίων και άλλων σιναφί, έβαλαν να το κάνουν…μετανάστες…

Εμείς απλά θα τους προσφέρουμε απλόχερα το παρακάτω τραγούδι

11 σχόλια:

Tyler Durden είπε...

πραγματικά κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι, τόσο αφιονισμένοι είναι; ή μήπως είναι όλοι αυτοί που έχουν συγκεκριμένα συμφέροντα στις πελατειακές τους σχέσεις με την κυβέρνηση της ΝΔ;

ωραίο και το τραγουδι σας

Christina Amana είπε...

Ωραίο τραγουδάκι!
Όσο για τις εκλογές ψηφίζουμε όλοι ΠΑΟΚ :p

Εεεεεεεεεεεεεπ και που είσαι? Πέρνα και από εδώ καμιά βόλτα :p
http://amanasfavmusic.blogspot.com/

Moody είπε...

Σύμφωνα με ένα φίλο που ασχολείται με γκραφίτι "Γαμώ τις προεκλογικές περιόδους.Καταστρέφουν όλα τα υπέροχα γκράφιτι για να τοιχοκολλήσουν πάνω στην επαναστατικότητα τους την καταστολή"(Δεν τα πε έτσι,φοβόταν, αλλά αυτό ,ντοπαρισμένο και με ακραίες δικές μου ιδέες,έβγαινε!χΠ)

Ωραίο το τραγουδάκι..!Πάντως στην Ελλάς έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας...Μπορεί να δεις τρελά πράγματα..

Θα αναφερθώ σύντομα,όταν θα μαζέψω υλικό!

Saq είπε...

Πάντως με τους μετανάστες μην το βλέπεις έτσι το θέμα, καλό πήγαν να κάνουν οι άνθρωποι. Σου λέει τόσοι μετανάστες μαζεύτηκαν που πεινάνε ας τους βοηθήσουμε λίγο τώρα γιατί θα ξαναδούν άσπρη μέρα σε 4 χρόνια πάλι.

Moody είπε...

Το θέμα είναι να πληρώθηκαν...

Γιατί εγώ πιστεύω ,κατα 90% ,ότι ήταν "εθελοντική" η εργασία!
Και ειδικά από το συγκεκριμένο κόμμα..

the monkeys είπε...

pes ta re monkey 2!pragmatika k egw anarwtiemai einai hli8ioi?xeirokratane kapoious pou dn tous kaigetai karfaki gia kanenan tous kai pou 8 tous gamhsoun sthn douleia,tous forous,to klepsimo klp
vsk pisteuw tuler oti apla exoun h aposkopoun sto sumferon tous..gt sigoura uparxoun k kapoioi porwmenoi anegkefaloi...al tosoi polloi?tis 8eseis kai tis dieukolunseis pou 8 tous exoun taxei xeirokrotane.

sumfwnw me vendetta newton..siga mhn tousplhrwsan...gt to ena eyrw thn wra pou mporei n tous edwsan oute gia tsixles dn ftanei.

navarino-s είπε...

monkaki2 έσκισες!!! το επιτόπιο ρεπορτάζ σου είναι απόλαυση! ένα μεστό σουρεαλιστικό και σύντομο κείμενο μας μεταδίδει τέλεια το κλίμα και τις καταστάσεις!!!!

ΥΓ: Αν είσαι και συ στα ΜΜΕ και ήμουν καθηγητής σου θα σου έδινα το πτυχίο πάραυτα!

the monkeys είπε...

Tyler: Το φαντάστηκα ότι θα σου άρεσε το song. Δεν ξέρω ούτε εγώ, μάλλον θα τους τάζουν οικογενειακώς εξασφάλιση επαγγελματική :P

Amana: ΠΑΟΚ??? Χμμ και ότι δεν ήμουν σίγουρη για το τι να ψηφίσω :P. Θα περάσουμε προσεχώς.

V de V: Εγώ προτιμώ να βλέπω στη σχολή άπειρα graffiti παρά "ΚΚΕ δυνατό" και είναι και με κόκκινο και χτυπάει στα νεύρα :P. Αναμένουμε εναγωνίως το post σου.

the monkeys είπε...

newton: AXAXAXA ναι όντως. Το μόνο που μένει να δούμε, είναι το ΛΑΟΣ να κάνει το ίδιο πράγμα.

V de V: Δεν νομίζω εθελοντικά να το έκαναν, μάλλον θα τους έδωσαν κάτι "ψύχουλα".

monkey_1: Καλά το πιστεύω ότι είναι πολλοί ηλίθιοι που χειροκροτάνε λόγω ιδεολογίας και μόνο. Αλλά και πες ότι τους έχουν τάξει δουλείες, λεφτά μπλα μπλα...και πάλι αν όχι πόσο μα πόσο αθώοι, πόσο μα πόσο πουλημένοι? Στην τελική μιλάμε για τον καλό του τόπου μας, που τους συμπεριλαμβάνει και αυτούς.

navarino μας: ΠΑΝΤΑ με τον καλό σου λόγο. Όχι δεν είμαι ΜΜΕ, μόνο το monkey_1 έχει αυτήν την ιδιότητα :P

Unknown είπε...

Προσφατως ειχα κανει ολοκληρη κουβεντα με δαπιτη και με εβγαλε εξω απο τα ρουχα μου,καθως παραλληλα με τον Καραμανλη επλεκε το εγκωμιο της Χουντας!!
Αρχισε λεγοντας οτι στη Χουντα λειτουργουσαν ολα αψογα και δεν υπηρχε φτωχεια,ο πολιτισμος ειχε φτασει στα υψη σε σχεση με τα εγκληματα του κομμουνισμου στο β παγκοσμιο..και μετα του λεω εχεις μπλεξει τα μπουτια σου με τις ιδεολογιες και πες οκ στη χουντα υπηρχε ευμαρεια και τωρα με το μπουλη το ιδιο ισχυει;;και τι απαντησε ο ασυνειδητος ο βλαξ!λεει με τη νεα δημοκρατια δε πεθαινει κοσμος οπως τοτε με τον κομμουνισμο..και οτι οι αριστεροι ειναι στο περιθωριο...δε συνεχισα την κουβεντα γιατι παιζει να τον εδερνα κιολας!!

the monkeys είπε...

eleossssss...kl nai dn htan dapiths autos htan xountikos!vsk den axizei n milas me tetoious gt nmzoun oti ola ta xeroun,den se akoune kan kai dn prokeitai n allaxoun gnwmh akoma k otan xeroun oti einai la8os!opote kala ekanes gt sto telos se anagkazoun n tous plakwseis!:P
ps.erpepe n tous peis vsk oti ektos apo vlakas einai kai anistoritos kai sun otisugkirnei alla nti allwn epoxes.
monkey_1