Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙ




Ψάχνοντας στο youtube τα υπέροχα βιντεάκια των κομμάτων για τις ευρωεκλογές,τα οποία έχουμε την τιμή να τα βλέπουμε καθημερινά και που προκαλούν σπαστικό γέλιο καθότι γελοία και κωμικοτραγικά,έπεσα πάνω στο βιντεάκι αυτό και εκεί δεν γέλασα καθόλου!Θα μπορούσα να γράψω ένα απλό ΕΛΕΟΣ και να τελειώσει το κείμενο ή ένα σωρό @@@@τέτοια. Αλλά αναρωτήθηκα που έχουμε καταντήσει σαν χώρα ώστε μια τέτοια ακραία ομάδα που όλοι γνωρίζουμε τις δράσεις της να κατεβαίνει στις ευρωεκλογές και πως είναι δυνατόν κάποιοι άνθρωποι εκτός από τους οπαδούς της να πάνε να ψηφίσουν αυτή την ομάδα!και σαφώς το δεύτερο μου φαίνεται το τραγικότερο.Δηλαδή (όπως και στο βίντεο)το να υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι μόνο η Χρυση Αυγή μπορεί να φέρει την τάξη και την ασφάλεια στο κέντρο της πόλης...μην ξέροντας ή (αν είναι δυνατόν!!!)ξέροντας με ποιον τρόπο και αδιαφορόντας η επικροτώντας κιόλας!Για όσους δεν γνωρίζουν η ομάδα αυτή όταν λέει να καθαρίσουμε την Αθήνα από του μετανάστες το εννοεί!!!ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ!

και ναι για κάποιους που θυμούνται ένα κέντρο διαφορετικό και όχι τόσο εγκαταλελειμένο,παρακμιακό και επικίνδυνο(και όλα αυτά φυσικά είναι ''χορηγία''του κράτους!)θα τους άρεσε η ιδέα γιατί είναι ωραίο να κλείνουμε τα μάτια και να μην σκεφτόμαστε κάν τους ανθρώπους αυτούς που θα καταλήξουν,τι θα τους συμβεί και με πιο τρόπο θα φύγουν...είναι εύκολο να τους βλέπουμε σαν πράγματα,σαν μια μάζα ανεπιθύμητη και όχι σαν μεμονωμένα άτομα,σαν άνθρώπους που έχουν μια ιστορία,που έχουν όνειρα και ελπίδες και που νιώθουν όπως εμείς...

όλοι βροντοφωνάζουν στα ΜΜΕ για την οικονομική κρίση και τι συμφορά είναι αυτή που μας βρήκε...αλλά εγώ βλέπω μια χειρότερη κρίση,την κρίση της κοινωνίας μας,των αξιών μας σαν άνθρωποι,του ήθους μας και της αλληλεγγύης μας,της συμπόνιας της αλληλοβοήθειας που αρχίζουν να χάνονται...και αναδύονται ο ρατσισμός,το μίσος,η αδιαλλαξία,ο σκοταδισμός,ο εθνικισμός,ο φασισμός,οι ακραίες συμπεριφορές,ο ατομικισμός και φυσικά ένα πλήθος τέτοιων ακραίων ομάδων.

Σε απάντηση στο βίντεο οι άνθρωποι αυτοί έχουν έρθει εδώ για να ζήσουν και να δουλέψουν και όχι για να κλέψουν...έχουν έρθει για να ζήσουν καλύτερα και όχι μέσα σε τέτοιες συνθήκες.αυτά που το βίντεο δείχνει σαν την βρωμιά τους είναι η εξαθλείωση που τους έχει υποβάλλει το κράτος αυτό...που δεν έχει πολιτική,σχέδιο,αδιαφορεί πλήρως(ούτε τζαμί,ουτε νεκροταφείο..ουτε χαρτιά),είναι πολύ εύκολο οι μετανάστες να αποτελόυν το εξιλαστήριο θύμα,η αιτία όλων των κακών(ναρκωτικά,ληστείες κλπ) και οι Ελλήνες να την βγάζουν καθαρή,να μην φταίνε σε τίποτα

Γιατί είναι πολύ εύκολος δυστυχώς ο ρατσισμός για όλους μας...

Γιατί είναι πολύ εύκολο να εξαφανίσουμε αυτούς τους ανθρώπους με οποιοδήποτε τρόπο παρά να κάνουμε μια σωστή μεταναστευτική πολιτική!!!

10 σχόλια:

the monkeys είπε...

Ωραλιο ποστ monkey_1. Βασικά δεν έχω καταλάβει γιατί παραξενευόμαστε όλοι με το πλήθος των μεταναστών στις χώρες μας. Είχα ακούσει παλαιότερα ότι δίνουν αρκετά λεφτά στη χώρα μας για κάθεναν από αυτούς τους μετανάστες (φυσικά ΓΙΑ τον μετανάστη) και με τον καιρό έγινε και βεβαιότητα το γεγονός αυτό. Τόσα λεφτά που πάνε?? Γιατί εγώ βλέπω τους μετανάστες να ζουν σε τρώγλες, στους δρόμους, σε πλατείες ή και πουθενά εν τέλει.

Όσο για την πολιτική εν όψει εκλογών του ΛΑΟΣ που προσπαθεί να μας πείσει ότι βλέπουμε με μεγαλύτερη συμπόνοια τους μετανάστες και προσπαθούμε να βρούμε λύση στο θέμα, είναι απλά γελιοδέστατη.

Έχω καταντήσει να βλέπω στον ίδιο χώρο μετανάστη και χρυσαυγίτη και να τρομάζω για το τί θα γίνει μετά (όπως στο βίντεο). Και καλά τι???? Τώρα εσείς νοιάζεστε για το μέλλον των μεταναστών? Εδώ δεν νοιάζεστε για το μέλλον των συνανθρώπων σας γενικότερα. Εδώ δεν νοιάζεστε για τη ζωή του ακόμα.

Όσο για όλους τους πολίτες που βγαίνουν στα κανάλια και λένε μένω ομόνοια, φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου. Έλεος πια..δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Και στην τελική μόνο οι μετανάστες μπορεί να κλέβουν, να είναι ναρκομανείς και να επιτίθενται? Τους Έλληνες τους ξεχάσαμε σαν λαό γενικά?

Τέλος οι πολιτικές διαφημίσεις είναι ένα τεράστιο και απόλυτο LOL. Από που να ξεκινήσεις? Από τους παπαγάλους της ΝΔ ή το ταξί του ΚΚΕ "Εγώ πάω αγώνα". Total lol.

monkey_2

the monkeys είπε...

Και να ήταν τα πράγματα μόνο στην Ελλάδα έτσι καλά θα ήταν. Στην Αγγλία φέτος κατεβαίνει στις ευρωεκλογές το κόμμα BNP (British National Party). Όλοι μπορούν να καταλάβουν τί ιδεολογία πρεσβεύουν. Άκρα δεξιά, φασιστική, ρατσιστική οι οποιοί εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κρίση που έχει πλήξει την Αγγλία χρησιμοποιούν σαν προεκλογικό σύνθημα το "Βritish works for British workers". Το κόμμα ξεκίνησε τη δράση του το 1983. Στις εθνικές εκλογές της βρετανιας το 2005 ήρθε πέμπτο. Φέτος στις ευρωεκλογές αναμένεται να συγκεντρώσουν κατά πολύ μεγαλύτερο ποσοστό όπως και στις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στην Βρετανία τον Ιούνιο του 1010.

Πολλά συγκροτήματα καθώς και αριστερές οργανώσεις έχουν οργανώσει εκστρατείες ενημέρωσης του κόσμου.

ΥΓ. Μπράβο monkey 1!! Aγωνιστικοί χαιρετισμοί από monkey 3!! :P

Το τραγούδι το αφιέρωσαν οι asian dub foundation στους υποψήφιους ψηφοφόρους σε μία πρόσφατη συναυλία που κάνανε στη βρετανία στα πλαίσια αυτής της εκτρατείας ενημέρωσης.

http://www.youtube.com/watch?v=eMXKt99W61A&feature=related

navarino-s είπε...

@monkaki1 εγώ αν ήμουν καθηγητής σου θα σου έδινα από τώρα όχι μόνο το πτυχίο αλλά και μάστερ και ντοκτορά, και αυτό μόνο και μόνο από αυτή σου την ανάρτηση!!!
Κάνεις μια πολύ σημαντική δια πίστωση:"όλοι βροντοφωνάζουν στα ΜΜΕ για την οικονομική κρίση και τι συμφορά είναι αυτή που μας βρήκε...αλλά εγώ βλέπω μια χειρότερη κρίση,την κρίση της κοινωνίας μας,των αξιών μας σαν άνθρωποι,του ήθους μας και της αλληλεγγύης μας,της συμπόνιας της αλληλοβοήθειας που αρχίζουν να χάνονται...και αναδύονται ο ρατσισμός,το μίσος,η αδιαλλαξία,ο σκοταδισμός,ο εθνικισμός,ο φασισμός,οι ακραίες συμπεριφορές,ο ατομικισμός και φυσικά ένα πλήθος τέτοιων ακραίων ομάδων." που δυστυχώς δεν τονίζεται από κανέναν.
Και μην κοιτάς που το χαζοχαρούμενο Λάος έχει μια ερμαφρόδιτη γλώσσα και τα λέει έτσι και αλλιώς. Υπάρχει σκληρός ρατσισμός στην κοινωνία και μεγάλη ξενοφοβία που προς το παρόν λουφάζει και επωάζεται μέσα στα κόμματα της εξουσίας και στην πρώτη δύσκολη καμπή (που δεν έχει έρθει ακόμη) όλοι αυτοί θα πλαισιώσουν τις χρυσές αυγές και τα χρυσά σκατά! Μην ξεχνάς ότι τη δεκαετία του '30 το τέρας του ναζισμού θρέφτηκε και θέριεψε μέσα στη Γερμανία στην πιο πολιτισμένη, δηλαδή, χώρα της Ευρώπης!!!
Μπράβο και πάλι μπράβο monkaki μου!

Tyler Durden είπε...

ευτυχώς που αυτοί τα λένε απροκάλυπτα και ο πολύ ςκόσμος τους αποφεύγει. Ελα όμως που οι ομοϊδεάτες τους του ΛΑΟΣ είναι πιο συγκαλυμμένοι και σε μηνύουν άμα του πεις φασιστες

Ανώνυμος είπε...

Έτυχε να το δω και εγώ ψάχνοντας και ψιλοφρίκαρα... είναι ακραίο σε όλες του τις απόψεις...

Η τακτική των παρακρατικών γνωστή... και η εγκληματικότητα των ελληνάρων επίσης γνωστή.

Καλημέρες δεν ξεμπερδεύουμε εύκολα με τις εκλογές και όλα τα συναφή ...

the monkeys είπε...

monkey2:exeis apoluto dikaio gia ta lefta pou les...kai ektos aytou kai oi idioi oi metanastes dinoun lefta gia n er8oun edw...se poious pane ayta ta xrhmata???kai oi metanastes pou zoun edw xalane kapoia xrhmata...prosferoun sthn oikonomia mias xvras ws fthna ergatika xeria.kala kin egw tromaxa sto video...elega tr xryasugiths ekei mesa??
monkey3:London calling!!!axax.polu endiaferonta dn ta hxera ka8olou ayta!!u to psaxw ki allo to 8ema.al kai sthn agglia??pl sovaro to 8ema.toulaxiston ekei enhmerwnoun kanoyn mia ekstrateia edw to laos vgainei ws dhmokratiko...

the monkeys είπε...

navarinos:αχχχ ρε ναβαρινο μας 8α ψωνιστω στο τελος απο τα καλα σου λογια και θα παω στην γραμματεια να ζητησω το πτυχιο μου!!αχαχα.αυτη η διαπιστωσην ειναι κατι που νιωθω εντονα...πιο πολυ με πειραζει η σαπιλα των ανθρωπων παρα του κρατους αλλα μαλλον συνδεονται στενα.εχεις δικαιο ας μην ξεχναμε τι εγινε στην γερμανια και οτι σε καθε κριση τετοιεσ ομαδες βρισκουν εδαφος...οποτε ωοθλιαζει η δημοκρατια αυτοι 8 ειναι εκει...
tyler:exeis dikaio gia to LAOS profanws einai pl xeirotero apo thn xrush aygh...
odoiporos:polles kalhmeres epishs,dystyxvw exoume 1mish vdomada prhximatos akoma me tis ekloges...ouf.axax

Saq είπε...

Ξέρεις τι γίνεται; σε μια κοινωνία όπου τα πάντα αμφισβητούνται, κράτος κυβέρνηση, δημοκρατία, όπου η διαφθορά βρίσκεται παντού και οι νόμοι υπολειτουργούν είναι λογικό ο κόσμος να έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Αυτήν την ευκαιρία ψάχνουν τα ακροδεξιά κόμματα για να βγουν στην επιφάνεια.

Θέλω να σου πω δυο πράγματα...
Καταρχήν φταίχτες για αυτήν την κατάσταση είμαστε όλοι εμείς οι πολίτες που φέραμε την χώρα κοινωνικά και πολιτικά ως εδώ και που ανεχόμαστε τα, υποτείθεται, προοδευτικά κόμματα να βιάζουν συνεχώς.

Εν δευτέρης ήθελα να σου πώ ότι ούτε και εγώ είμαι υπέρμαχος των απόψεων της Αυγής ή του ΛΑΟΣ, το αντίθετο μάλιστα. Παρόλα αυτά όμως σε μια δημοκρατία όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται άσχετα αν απορρύπτονται στο τέλος. Γι αυτό δεν υπάρχει λόγος να τσατίζεσαι με τις απόψεις των άλλων όσο ακραίες κι αν είναι. Το λαος πάντως είναι το πιο μουλοχτό κόμμα που υπάρχει.

Υ.Γ. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις κάποια μπλόγκια ενθικιστών έτσι για το χαβαλέ να δεις τι γράφουν, σου ξαναλέω εγώ δεν είμαι αυτού του χώρου απλά καλό είναι να μαθαίνεις από τα πάντα, τι δημοσιογραφίνα θα γίνεις:)

lagarto είπε...

δυστυχώς και στην Ελλάδα ο εθνικισμός και ο φασισμός μια χαρά κρατεί!
σέβομαι ότι είναι αποψή τους, όμως όταν χρησιμοποιούν πρακτικές οι οποίες βλάπτουν και σε ακραίες περιπτώσεις σκοτώνουν κιόλας,ε τότε δεν νομίζω ότι είναι και τελείως φυσιολογικό να τα ανεχόμαστε όλα αυτά.
πρέπει κάποια στιγμή να αντιδράσουμε και να μην εθελοτυφλούμε.να καταλάβουμε ότι κι αυτό είναι ένα σημάδι παρακμής της κοινωνίας μας...

Ανώνυμος είπε...

ligo eteroxronismena (ena xrono meta), exw na pw polla bravo gia ta post sas k tis poikiles apopseis pou perikleioun.oso gia to videaki,einai polu light paidia.persi tetoio kairo 3enuxtwntas sth tv epesa panw s ena apo keina ta wraia paketakia politikwn diafhmisewn ths periodou.ektos ap ta gnwsta ml-kke,kke-ml k ta sunafh eixe k mia diafhmish ths xrushs aughs sthn opoia edeixne tis eka8aristikes energeies sto efeteio k ston agio pantelehmwna,tous katoikous na fwnazoun ''lutrwmenoi'' "mas swsate,mas swsate paidia" stous skinheads k ton proedro ths xrushs aughs na leei diafora gia to kalo ths patridas.eixa meinei m anoixto to stoma.to olo 8emataki krathse gurw sto tetarto k gw aporousa pws mporoun io an8rwpoi-polites-pshfoforoi na peistoun k na tous pshfisoun,vlepontas to paralogo s olo tou to megaleio,thn wmh via (gt edeixne tous 3ulodarmous twn metanastwn ka8ara k ws lush tou provlhmatos)k tis genikoteres dolofonikes taseis autwn twn ''an8rwpwn''. eilikrina den mporw na katalavw pws exoun katanthsei etsi ola skata s auth thn koinwnia...
ΥΓ uposxomai oti apo dw k pera 8a sas diavazw filoi monkeys.